STN EN 10152: 2010 (42 0911), Elektrolyticky pozinkované za studena valcované ploché výrobky z ocele na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10152: 2009