STN EN 10152: 2010 (42 0911), Elektrolyticky pozinkované za studena valcované ploché výrobky z ocele na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10152: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10152 zo septembra 2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy