STN EN 10028-1 + A1: 2010 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-1: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10028-1 + A1 z októbra 2009, ktorá od 1.10.2009 nahradila STN EN 10028-1 z júna 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy