STN EN 10238: 2010 (42 1025), Výrobky z konštrukčných ocelí automaticky abrazívne čistené a automaticky pokrývané predbežným základným náterom. - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10238: 2009