STN EN 1301-1: 2010 (42 1418), Hliník a zliatiny. Ťahaný drôt Časť 1 Technické dodacie podmienky - Košáriová, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1301-1: 2008