STN EN 1301-2: 2010 (42 1418), Hliník a zliatiny hliníka. Ťahaný drôt Časť 2 Mechanické vlastnosti - Košáriová, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1301-2: 2008