STN EN 1301-3: 2010 (42 1418), Hliník a zliatiny hliníka. Ťahaný drôt Časť 3 Tolerancie rozmerov - Košáriová, Helena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1301-3: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1301-3 z marca 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Helena Košáriová. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy