STN EN 14017 + A2: 2010 (47 0123), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Rozhadzovače tuhých priemyselných hnojív. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14017: 2005 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14017 + A1 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volšková. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2011
Keywords: normy