STN EN 13684 + A2: 2010 (47 0425), Záhradné stroje. Prerezávače a prevzdušňovače. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13684: 2004 + A2: 2009