STN EN 13684 + A2: 2010 (47 0425), Záhradné stroje. Prerezávače a prevzdušňovače. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13684: 2004 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13684 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN 13684 + A3 z augusta 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy