STN EN 13118 + A1: 2010 (47 5021), Poľnohospodárske stroje. Zariadenia na zber zemiakov. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Gábriš, Jozef; Petr, Oldřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13118: 2000 + A1: 2009 a je vudaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika