STN EN 13118 + A1: 2010 (47 5021), Poľnohospodárske stroje. Zariadenia na zber zemiakov. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Gábriš, Jozef; Petr, Oldřich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13118: 2000 + A1: 2009 a je vudaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 13118 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gábriš, Oldřich Petr. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy