STN EN 12750 + A1: 2010 (49 6131), Bezpečnosť drevárskych strojov. Štvorstranné frézovačky (Konsolidovaný text). - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12750: 2001 + A1: 2009