STN EN 12750 + A1: 2010 (49 6131), Bezpečnosť drevárskych strojov. Štvorstranné frézovačky (Konsolidovaný text). - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12750: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12750 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy