STN EN ISO 15512: 2010 (64 0310), Plasty. Stanovenie obsahu vody (ISO 15512: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15512: 2009