STN EN 14618: 2010 (72 1450), Konglomerovaný kameň. Terminológia a klasifikácia. - Durmeková, Tatiana; Wagner, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14618: 2009