STN EN 13693 + A1: 2010 (72 3007), Betónové prefabrikáty, Špeciálne strešné prvky (Konsolidovaný text). - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13693: 2004 + A1: 2009