STN EN 13693 + A1: 2010 (72 3007), Betónové prefabrikáty, Špeciálne strešné prvky (Konsolidovaný text). - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13693: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13693 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš, Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy