STN EN 520 + A1: 2010 (72 3611), Sadrokartónové dosky. Definície, požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Bezáková, Katarína; Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 520: 2004 + A1: 2009