STN EN 520 + A1: 2010 (72 3611), Sadrokartónové dosky. Definície, požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Bezáková, Katarína; Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 520: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 520 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Bezáková, Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 56 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy