STN EN 13707 + A2: 2010 (72 7668), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltové pásy s nosnou vložkou na hydroizoláciu striech. Definície a charakteristiky (Konsolidovaný text). - Tapló Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13707: 2004 + A2: 2009