STN EN 13707 + A2: 2010 (72 7668), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltové pásy s nosnou vložkou na hydroizoláciu striech. Definície a charakteristiky (Konsolidovaný text). - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13707: 2004 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13707 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Norma je nahradená normou STN EN 13707 z júla 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy