STN EN 1993-1-3: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-3 Všeobecné pravidlá. Doplnkové pravidlá pre prútové a plošné profily tvarované za studena - Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1993-1-3: 2006 + AC: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-3 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Baláž. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy