TNI ISO/TR 8363: 2010 (75 1200), Technická normalizačná informácia. Meranie prietoku kvapalín v otvorených korytách. Všeobecné návody na výber metódy. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/TR 8363: 1997