STN ISO 4366: 2010 (75 1306), Hydrometria. Ozvenové hĺbkomery na meranie hĺbky vody. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4366: 2007