STN ISO 4366: 2010 (75 1306), Hydrometria. Ozvenové hĺbkomery na meranie hĺbky vody. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4366: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 4366 z júna 1994 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy