STN ISO 9825: 2010 (75 1307), Hydrometria. Poľné meranie prietoku veľkých riek a povodní. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 9825: 2005