STN ISO 9825: 2010 (75 1307), Hydrometria. Poľné meranie prietoku veľkých riek a povodní. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 9825: 2005
Táto norma nahrádza STN ISO 9825 z decembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy