STN ISO 8368: 2010 (75 1308), Hydrometrické určovania. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím vodomerných konštrukcií. Pokyny na výber vodomerných konštrukcií. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 8368: 1999