STN ISO 8368: 2010 (75 1308), Hydrometrické určovania. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím vodomerných konštrukcií. Pokyny na výber vodomerných konštrukcií. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 8368: 1999
Táto norma nahrádza STN ISO 8368 z decembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy