STN EN ISO 15088: 2010 (75 7723), Kvalita vody. Stanovenie akútnej toxicity odpadovej vody na vajíčka dánia pásikavého (Danio rerio) (ISO 15088: 2007). - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15088: 2008