STN EN ISO 15088: 2010 (75 7723), Kvalita vody. Stanovenie akútnej toxicity odpadovej vody na vajíčka dánia pásikavého (Danio rerio) (ISO 15088: 2007). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15088: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15088 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy