STN EN 937: 2010 (75 8403), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlór. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 937: 2009