STN EN 937: 2010 (75 8403), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlór. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 937: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 937 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Norma je nahradená normou STN EN 937 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy