STN EN 13795-1 + A1: 2010 (84 7055), Chirurgické rúška, plášte a obleky do čistého prostredia používané ako zdravotnícke pomôcky pre pacientov, zdravotnícky personál a zariadenie Časť 1 Všeobecné požiadavky na výrobcov, spracovateľov a výrobky (Konsolidovaný text) - Zachar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13795-1: 2002 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13795-1 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 13795-1 zo septembra 2003 sa môže súbežne používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Juraj Zachar. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená nosrmou STN EN 13795 z augusta 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy