STN EN 13795-3 + A1: 2010 (84 7055), Chirurgické rúška, plášte a obleky do čistého prostredia používané ako zdravotnícke pomôcky pre pacientov, zdravotnícky personál a zariadenie Časť 3 Požiadavky na spôsobilosť a úrovne spôsobilosti (Konsolidovaný text) - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13795-3: 2006 + A1: 2009