STN EN 13795-3 + A1: 2010 (84 7055), Chirurgické rúška, plášte a obleky do čistého prostredia používané ako zdravotnícke pomôcky pre pacientov, zdravotnícky personál a zariadenie Časť 3 Požiadavky na spôsobilosť a úrovne spôsobilosti (Konsolidovaný text) - Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13795-3: 2006 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13795-3 z decembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 13795-3 z decembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN 13795 z augusta 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy