STN EN 15254-2: 2010 (92 0220), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti. Nenosné steny Časť 2 Murivo a sadrové tvárnice - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15254-2: 2009