STN EN 71-1 + A9: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2005 + A9: 2009