STN EN 71-1 + A9: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2005 + A9: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 71-1 + A8 z októbra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík.
Norma je nahradená normou STN EN 71-1 + A14 z júla 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy