STN EN 71-8 + A4: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 8 Hojdačky, kĺzačky a podobné hračky na rozvíjanie pohybovej činnosti na vnútorné a vonkajšie používanie v rodine (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-8: 2003 + A4: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 71-8 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík.
Norma je nahradená normou STN EN 71-8 z júna v celom rozsahu
Keywords: normy