STN EN 55014-1/A1: 2010 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 1 Vyžarovanie. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 55014-1: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55014-1: 2006/A1: 2009