STN EN ISO 22476-12: 2010 (72 1033), Geotechnický prieskum a skúšanie. Terénne skúšky Časť 12 Mechanická statická penetračná skúška (CPTM) (ISO 22476-12: 2009) - Matys, Mirko (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22476-12: 2009