STN EN ISO 22476-12: 2010 (72 1033), Geotechnický prieskum a skúšanie. Terénne skúšky Časť 12 Mechanická statická penetračná skúška (CPTM) (ISO 22476-12: 2009) - Matys, Mirko; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22476-12: 2009
Spracovateľ: Mirko Matys. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy