STN EN 60669-1/IS1: 2010 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Interpretačný list IS1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 60669-1: 2002 a STN EN 60669-1: 2002/A1: 2003 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 60669-1: 1999/IS1: IS1: 2009