STN EN 60335-2-103/A11: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-103 Osobitné požiadavky na pohony brán, dverí a okien. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-103: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-103: 2003/A11: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy