STN EN 60670-1/IS1: 2010 (37 0100), Škatule a úplné kryty na elektrické príslušenstvá pre domácnosť a na podobné pevné elektrické inštalácie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Interpretačný list IS1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 60670-1: 2005 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 60670-1: 2005/IS1: 2009