STN EN 1993-1-3/NA: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-3 Všeobecné pravidlá. Doplnkové pravidlá pre prútové a plošné profily tvarované za studena. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-3: 2010