STN EN 1993-1-5/NA: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-5 Nosné stenové prvky. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-5: 2008