STN EN 1993-1-5/NA: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-5 Nosné stenové prvky. Národná príloha - Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-5: 2008
Spracovateľ: Ivan Baláž. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy